11 lis 2019

ODRŽANA 2. SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 22. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 9. listopada 2019. godine u prostorima gradske vijećnice u Križevcima održana je druga sjednica  Organizacijskog odbora 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedao župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora, a prisustvovali su joj i županijski pročelnici, predstavnici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević i predsjednik križevačkog Gradskog vijeća Marko Katanović, direktor Sajma i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, predstavnici županijske Turističke zajednice te ostali članovi Organizacijskog odbora.

Župan je na početku pozdravio sve prisutne i istaknuo važnost koju Obrtnički sajam ima za Koprivničko-križevačku županiju, obrtnike i poduzetnike koji svojim radom doprinose cjelokupnom hrvatskom gospodarstvu.

Ovogodišnji 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održati će se od 08. do 10. studenoga 2019. godine  u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca, Potočka 26, Križevci.

I ove godine izlagačima je na raspolaganju uređen izlagački prostor od 1.700 m2 zatvorenog i 2.500 m2 otvorenog prostora, a osigurane su im i povoljne cijene te odabir pozicije izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”. Izlagačima koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede izlaganje na Sajmu biti će besplatno.

Očekuje se kako će se na Sajmu predstaviti oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

U sklopu Sajma održati će se prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola i  okrugli stol na temu strukovnog obrazovanja na kojem će sudionici raspravljati o izazovima kroz koja danas prolaze strukovna zanimanja, a uz stručna predavanja tijekom trajanja Sajma biti će održane i razne kreativne radionice, izložba malih životinja, posjet obrtnika iz drugih županija te tradicionalna revija frizura i modna revija.

Partner ovogodišnjeg 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije biti će Zagrebačka županija.

Svi zainteresirani za izlaganje na Sajmu mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci