02 ruj 2019

EDUKACIJA BICIKLISTIČKIH VODIČA PODRAVINE I PRIGORJA

Turistička zajednica Grada Križevaca osigurala je sredstva i sufinanciranje Hrvatske turističke zajednice za edukaciju biciklističkih vodiča Podravine i Prigorja.

Program edukacije biciklističkih vodiča održat će se u suradnji sa Istarskom razvojnom turističkom agencijom (IRTA d.o.o.) tijekom rujna 2019. kroz dva vikenda (3+2 dana) u Križevcima i okolici.

Pristupanje edukaciji je besplatno. Edukacija obrađuje široko gradivo: teoretski, praktični i terenski rad. Obrađuju se nastavne teme kao što su: odnos biciklističkog vodiča prema gostu cikloturistu, oprema vodiča, vođenje grupe, kartografija i orijentacija (teorija i praksa), izrada turističkih paket aranžmana, osnove fiziologije i prehrane, prva pomoć, zakonska regulativa, osnove o biciklima (vrste, dijelovi, položaj tijela, podešavanje, e-bike), tehnika vožnje i poligon, terenski servis.

Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na temelju kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2020. godinu.

Voditelj programa edukacije je Martin Čotar, hrvatski biciklist i voditelj Bike i Outdoor odjela Istarske razvojne turističke agencije.

Turistička zajednica Grada Križevaca poziva zainteresirane da se jave za sudjelovanje u edukaciji i pošalju svoje prijave na [email protected] a za više informacija na broj telefona 048/681-199.

Prijavnica je dostupna OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci