02 kol 2019

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU NEPOVRATNIH SUBVENCIJA IZ PROGRAMA MJERA POTICANJA RAZVOJA PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU GRADA KOPRIVNICE

Sukladno Programu mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Koprivnice objavljuje, Grad Koprivnica objavljuje Javni Poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija.

Predmet ovog javnog poziva je dodjela nepovratnih subvencija iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Koprivnice, kojim se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnog nastupa poduzetnika na tržištu, boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanje uvjeta raspoloživosti financijskih resursa i korištenje EU sredstava, korištenja poduzetničke prostorne i informativne infrastrukture za realizaciju poduzetničkih poduhvata, podizanje razine poduzetničke kulture te rješavanje društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.

Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva (poduzetnici i obrtnici) koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i čije je sjedište na području Grada Koprivnice.

Maksimalni iznos potpore po jednom korisniku je 10.000,00 kuna. Ukupno raspoloživa sredstva namijenjena dodijeli potpora tradicijskim, odnosno umjetničkim obrtima za 2019. godinu iznose 100.000,00 kuna.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava u ukupnom iznosu od 250.000,00 kuna, a najkasnije do 30. studenog 2019. godine, osim potpora tradicijskim, odnosno umjetničkim obrtima koji se zaprimaju do 26. rujna 2019..

Rok za dostavu prijava počinje od 26. kolovoza 2019. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci