10 lip 2019

ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA “PARTNERSTVO ZA SVE 2”

 

Dana 10. lipnja 2019. godine u dvorani Razvojne agencije PORE KKŽ održan je četvrti sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“.

Sastanku su prisustvovali ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić sa suradnicima kao predstavnici nositelja projekta te predstavnici projektnih partnera –  Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Koprivničkog poduzetnika d.o.o.

Na sastanku je održana prezentacija na kojoj je naglašeno da su tijekom prvih 5 mjeseci 2019. godine organizirane i provedene sljedeće aktivnosti: dva ciklusa radionica Kluba za zapošljavanje za nezaposlene osobe, tri edukacije za nezaposlene osobe na temu samozapošljavanja, radionica PCM – Upravljanje projektnim ciklusom za nezaposlene osobe, IT Boot camp, mentoriranje nezaposlenih osoba kod poslodavaca – mentora, dodijeljeno 13 potpora male vrijednosti ukupne vrijednosti 390.000,00 kuna i održana konferencija ženskog poduzetništva. U tijeku je provedba „Taste the idea“ Boot campa te nabava stubišne rampe za osobe s invaliditetom. U razdoblju koje slijedi bit će organizirano novo događanje s ciljem promocije ženskog poduzetništva, organizirat će se i provesti radionice za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, ažurirat postojeća Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije te će s radom nastaviti Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Opći cilj projekta „Partnerstvo za sve 2“ je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Projekt „Partnerstvo za sve 2“ odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14. svibnja 2018. do 14. studenog 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta  iznosi 1.999.427,02 kuna uz sufinanciranje od strane EU od 99,08%. Nositelj projekta je Razvojna agencija PORA KKŽ, dok su partneri u projektu Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije te Koprivnički poduzetnik d.o.o.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci