14 lip 2019

ODRŽAN KOORDINACIJSKI SASTANAK LAG-OVA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 14. lipnja 2019. godine u prostorima Razvojne agencije PORA KKŽ održan je koordinacijski sastanak lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova) s područja Koprivničko-križevačke županije (KKŽ). 

Sastanku koji je organizirala Razvojna agencija PORA KKŽ odazvali su se predstavnici LAG-ova: „PRIGORJE-ZAGORJE“, „IZVOR“ i „PRIGORJE“.

Na početku sastanka prisutne je pozdravila predstavnica Razvojne agencije PORA KKŽ, koja je predstavnicima LAG-ova poželjela dobrodošlicu i zamolila ih da pruže kratki osvrt na realizirane aktivnosti u prvoj polovini 2019. godine kao i aktivnosti i projekte u kojima  bi LAG-ovi u narednom razdoblju željeli sudjelovati.

Nakon toga, sudionici sastanka su raspravljali o mogućnostima i izvorima financiranja svojih aktivnosti, odnosno o multisektorskom principu financiranja LAG-ova. On podrazumijeva korištenje svih dostupnih mjera iz EU i nacionalnih natječaja koje LAG-ovi mogu koristiti, a da nisu isključivo iz Programa ruralnog razvoja.

Na kraju sastanka svi dionici su  izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i želju za novim zajedničkim aktivnostima.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci