10 lip 2019

ODRŽAN PRVI SASTANAK RADNE GRUPE ZA IZRADU, PROVEDBU I IZVJEŠĆIVANJE O PROVEDBI PLANA RAZVOJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE 2021.-2030.

Dana 10. lipnja 2019. godine u dvorani Koprivničko-križevačke županije održan je prvi sastanak Radne grupe za izradu, provedbu i izvješćivanje o provedbi Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030.

Na početku sastanka predstavnike Radne grupe pozdravio je zamjenik župana Ratimir Ljubić te poželio nastavak uspješne suradnje na izradi novog Plana razvoja. Nakon toga je voditeljica Odjela za strateško planiranje i regionalni razvoj Tihana Kraljić istaknula da je Razvojna agencija PORA KKŽ započela proces izrade Plana razvoja iako od strane resornog Ministarstva nisu još dobivene konkretne smjernice. Zatim se osvrnula na Priručnik za izradu, provedbu te praćenje i vrednovanje provedbe Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. te Analizu stanja Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014-2020. koja će biti temelj za novi Plan razvoja.

Na kraju sastanka dogovoreno je da se ažurirani podaci dostave u Razvojnu agenciju PORU KKŽ zaključno s 01. kolovoza 2019. godine.

Radna grupa ima 14 članova, a čine je predstavnici upravnih odjela Koprivničko-križevačke županije, ustanova kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, Županijske obrtničke i gospodarske komore te Odbora za gospodarski razvoj Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci