29 ožu 2019

NAJAVA PREZENTACIJE PROGRAMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA PODUZETNIKE U OKVIRU TREĆEG NATJEČAJA PROGRAMA „B LIGHT“ U ORGANIZACIJI RAZVOJNE AGENCIJE PORA KKŽ

Poštovani poduzetnici, obavještavamo Vas da su u tijeku prijave na treći natječaj u okviru Programa „B Light“, projekta kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Tim povodom PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije održati  će prezentaciju za poduzetnike na navedenu temu.

Prezentacija će se održati u srijedu, 03. travnja 2019. godine, s početkom u 10,00 sati u dvorani Razvojne agencije PORA KKŽ, Florijanski trg 4, Koprivnica.

Ovom prezentacijom poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije biti će upoznati s mogućnostima međusobnog povezivanja, uspostavom gospodarske suradnje i koristima za njihovo poslovanje koje im omogućuje Program „B Light“, budući da je treći natječaj otvoren do 20. svibnja 2019. godine.

Program „B Light“ provodi PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije u suradnji s projektnim korisnicima – regionalnim razvojnim agencijama iz Mađarske i Hrvatske te glavnim korisnikom Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG-BICRO.

Cilj ovog Programa je suradnja hrvatskih i mađarskih poduzetnika, razvoj zajedničke tehnologije, usluge ili proizvoda te njihov nastup na novim tržištima.

Stopa sufinanciranja za male i srednje poduzetnike u okviru ovog Programa iznosi 75% od ukupno prihvatljivih troškova projekta.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava po poduzetniku iznosi 30.000,00 EUR-a, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava po poduzetniku iznosi 135.000,00 EUR-a.

Pozivamo sve poduzetnike koji žele dobiti više informacija o mogućnostima prijave na ovaj Program  da potvrde svoj dolazak na prezentaciju na e-mail: [email protected].

Sadržaj je isključiva odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci