28 ožu 2019

ODRŽAN RADNI SASTANAK NA TEMU REALIZACIJE RAZVOJNIH PROJEKATA U OPĆINI KOPRIVNIČKI BREGI

Dana 28. ožujka 2019. godine u Općini Koprivnički Bregi održan je radni sastanak na temu realizacije razvojnih projekata i raspoloživih izvora financiranja.

Sastanku su ispred Općine Koprivnički Bregi prisustvovali načelnik Mario Hudić sa suradnicima te ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić sa suradnicama.

Tema radnog sastanka bile su uloga Razvojne agencije PORE KKŽ kao javne ustanove i regionalnog koordinatora za Koprivničko-križevačku županiju, Zakon o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske te zadaće lokalnih koordinatora u pripremi za novo plansko i financijsko razdoblje 2021.-2027.

Razgovaralo se o projektima u provedbi i sredstvima povučenim iz nacionalnih i EU fondova te planiranim projektnim idejama i stupnju njihove spremnosti za prijave na nacionalne i EU natječaje s ciljem što kvalitetnije realizacije projekata.

Na kraju sastanka načelnik i ravnateljica izrazili su zadovoljstvo dosad ostvarenom suradnjom te želju za nastavkom iste.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci