20 velj 2019

ODRŽAN RADNI SASTANAK POTENCIJALNIH PROJEKTNIH PARTNERA U OŠ GOLA

Dana 19. veljače 2019. godine u Osnovnoj školi Gola održan je radni sastanak potencijalnih projektnih partnera za prijavu projekata na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Sastanku su prisustvovali zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, ravnatelj Osnovne škole Gola Hrvoje Matić sa suradnicama, predstavnice Hrvatske samouprave županije Zala i Osnovne škole Nikola Zrinski iz Mađarske i Senada Ranilović Voditeljica odjela za razvojne projekte ispred Razvojne agencije PORE KKŽ sa suradnicama.

Tema navedenog sastanka bila je priprema novog projektnog prijedloga za prijavu na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Potencijalni projektni partneri su razmijenili projektne ideje i definirali projektne aktivnosti koje će projektni prijedlog obuhvatiti.

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković izrazili su zadovoljstvo zbog pripreme novog prekograničnog projektnog prijedloga te su izjavili da će pružiti svu potrebnu podršku kod pripreme i prijave ovog projektnog prijedloga.

Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. otvoren je do 03. svibnja 2019. godine., a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti, tijela regulirana javnim propisima i neprofitne organizacije osnovane od strane privatnih tijela s prihvatljivog programskog područja.

Više informacija o navedenom natječaju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci