19 velj 2019

U OKVIRU PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ ZAPOČELE RADIONICE ZA NEZAPOSLENE OSOBE I EDUKACIJE O SAMOZAPOŠLJAVANJU

U organizaciji Razvojne agencije PORE KKŽ dana 18. veljače 2019. godine započele su radionice Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije i edukacije za samozapošljavanje koje se provode u okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“. Radionice i edukacije namijenjene su mladim nezaposlenim osobama od 20 do 29 godina starosti, nezaposlenim ženama i dugotrajno nezaposlenim osobama s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj edukacija je upoznati sudionike s temama vezanim za zapošljavanje, načinima aktivnog traženja posla, pripremom za razgovor za posao, pisanjem životopisa i zamolbi, pisanjem poslovnog plana za samozapošljavanje i potporama za samozapošljavanje, načinima predstavljanja poslodavcu i poboljšanju vlastite neverbalne komunikacije. Edukacije će provoditi novozaposleni Voditelj Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Projekt „Partnerstvo za sve 2” odobren je u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III” Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.999.427,02 kuna od čega je 99,08% sufinancirano sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci