30 stu 2018

OBJAVLJENE PRVE IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 3.2.1. „POTPORA ZA AKTIVNOSTI INFORMIRANJA I PROMOVIRANJA“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvu izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 3.2.1. „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Izmjene Natječaja odnose se na način provedbe administrativne kontrole zahtjeva za potporu i kriterije ocjenjivanja Plana informiranja i promoviranja.

Svrha Natječaja je sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS) kao i u sustavu ekološke proizvodnje.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 10.700.000,00 kuna, a intenzitet javne potpore iznosi do 70% od ukupnih prihvatljivih troškova.

Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi putem AGRONET sustava od 5. prosinca 2018. godine do 31. siječnja 2019. godine.

Više informacija o izmjenama Natječaja možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci