26 stu 2018

POZIV NA RADIONICU NA TEMU „PROVEDBA EU PROJEKATA S NAGLASKOM NA RAČUNOVODSTVENI APSEKT“ U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA DIONIKA REGIONALNOG RAZVOJA ZA APSORPCIJU EU SREDSTAVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI“

jacanje kapaciteta logo 214x153

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije u okviru projekta „Jačanje kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u Koprivničko-križevačkoj županiji“ Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira edukaciju na temu „Provedba EU projekata s naglaskom na računovodstveni aspekt“, namijenjenu djelatnicima JLP(R)S-ima s područja Koprivničko-križevačke županije i ustanovama kojima su JLP(R)S-i osnivači.

Edukacija će se održati

03. i 04. prosinca 2018. godine s početkom u 8,30 sati,

u prostoru PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije,

Florijanski trg 4, Koprivnica, dvorana na 1. katu.

Izvođač edukacije je Učilište EU projekti, dok je sudjelovanje na radionici besplatno.

Cilj radionice je upoznati polaznike s tematikom i pravilima provedbe projekata financiranih iz ESI fondova, a na radionici će biti obrađene sljedeće teme:

– Koje su obveze korisnika na početku provedbe projekta i nakon potpisivanja ugovora
o dodjeli bespovratnih sredstava;
– Kako provesti javnu nabavu i ne izgubiti novac zbog financijske korekcije;
– Kako napisati izvještaj (Zahtjev za nadoknadom sredstava) i što je s novčanim tokom
projekta;
– Kako provesti projekt prema planu i kako postupiti kada je nužno napraviti izmjenu.

Molimo sve zainteresirane za radionicu da popune prijavnicu koja se nalazi u privitku, te ju zaključno do četvrtka, 29. studenoga 2018. godine do 15,00 sati pošalju u PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije na e-mail [email protected]. S obzirom na ograničeni broj mjesta za sudjelovanje na edukaciji, po pojedinoj instituciji može sudjelovati samo jedna osoba te je broj sudionika ograničen na 20.

Za sva ostala pitanja i informacije možete se javiti projekt menadžeru projekta Gordani Kotarščak na tel: 621-978 ili mail: [email protected].

Privitak:

1. Prijavnica

logos 1

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci