06 stu 2018

POZIVAMO VAS NA 21. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Ovogodišnji 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održati će se od 09. do 11. studenoga 2018. godine u organizaciji Koprivničko-križevačke županije u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca, Potočka 26, Križevci.

Tema ovogodišnjeg Sajma je „EU fondovi za poduzetnike“, a vezano uz temu Sajma Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova organizira Regionalne dane EU fondova koji će se održati u Razvojnom centru i tehnološkom parku kao i Sajam EU fondova koji će se održati u okviru izložbenog dijela Sajma u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca.

U sklopu Sajma će se održati prezentacije obrtničkih zanimanja u suradnji sa strukovnim školama s područja Koprivničko-križevačke županije, posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama kao i brojne prezentacije o bespovratnim sredstvima za poduzetnike i mogućnostima ulaganja na području Koprivničko-križevačke županije. Uz stručna predavanja tijekom trajanja Sajma biti će održane razne kreativne radionice, izložba malih životinja, posjet obrtnika iz drugih županija te tradicionalna revija frizura i modna revija.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Sajma je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta dok je županija partner Bjelovarsko-bilogorska županija.

PRIVITAK:

1. Program 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci