06 stu 2018

POZIVAMO PODUZETNIKE NA PREZENTACIJU PROGRAMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA I POSLOVNE SUSRETE PODUZETNIKA

U organizaciji Razvojne agencije PORE KKŽ, a u okviru 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, održati će se prezentacija programa za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. „B Light“ i poslovni susreti (B2B) mađarskih i hrvatskih poduzetnika.

Cilj prezentacije i poslovnih susreta poduzetnika je upoznati obrtnike i poduzetnike s područja Mađarske i Hrvatske o mogućnostima povezivanja, uspostavi gospodarske suradnje i koristi koje će im omogućiti natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska „B Light“.

Prezentacija i poslovni susreti mađarskih i hrvatskih poduzetnika održati će se 10. studenoga 2018. godine u 12,00 sati u prostorijama Gimnazije I. Z. Dijankovečkog, Milislava Demerca 8 u Križevcima.

Sajam će obogatiti i posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama koji će se održati u petak 09. studenoga 2018. godine dok će u subotu 10. studenoga 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sajam posjetiti obrtnici i poduzetnici iz drugih županija Republike Hrvatske koji će tamo predstaviti obrtnicima i poduzetnicima iz Mađarske vlastita iskustva u provedbi projekata financiranih iz EU fondova te najveće izazove s kojima su se susreli.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 21. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Cjelokupan program Sajma možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci