11 lis 2018

POZIV ZAINTERESIRANIM PODUZETNICIMA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA – „B LIGHT“

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije kao korisnik Programa „B Light“ poziva sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije da se jave u PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije povodom najave otvaranja trećeg kruga natječaja za dostavu projektnih prijedloga Light Concept za suradnju malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Cilj projekta je omogućiti razvoj malih i srednjih poduzetnika kroz poslovnu suradnju, zajedničku proizvodnju, razvoj tehnologije i usluga, opskrbnih lanaca, zajedničkog tržišta i planiranja budućeg zajedničkog ulaganja.

Intenzitet potpore koje pojedini poduzetnik može ostvariti prema ovom Programu iznosi maksimalno do 75%, odnosno 135.000,00 EUR-a.

Ovom potporom financirati će se projekti suradnje malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska–Hrvatska u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020., stoga je i uvjet za prijavu projekta, partnerstvo najmanje jednog partnera poduzetnika iz Hrvatske i najmanje jednog partnera poduzetnika iz Mađarske.

Za sve dodatne informacije vezane uz postupak prijave na navedeni Program možete se obratiti u PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije, Florijanski trg 4, Koprivnica, putem telefona 048/621-978 ili na e-mail: [email protected]

HUHR program logici HR ispod teksta

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci