11 lis 2018

U TIJEKU PRIJAVE ZA IZLAGANJE NA 21. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima od 09. do 11. studenoga 2018. godine održat će se 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Glavni organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, dok su suorganizatori Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Izlagači imaju mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora uz povoljne cijene dok će vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Sve informacije o izložbenim prostorima i dodatnoj opremi možete pronaći OVDJE.

Za sve informacije i prijave za izlaganje na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu možete se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75 a, Koprivnica na broj telefona: 048/623-408 ili e-mail: [email protected] .

PRILOZI:

Poziv za izlagače na 21. OGS

Prijava za izlagače za 21. OGS

Invitation letter 21 OGS

Application form 21 OGS

Tlocrt Hala A

Vanjski prostor

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci