26 ruj 2018

PROJEKT „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ – ODRŽANA EDUKACIJA ZA VODITELJA KLUBA ZA ZAPOŠLJAVANJE

U okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“ proteklih dana u prostorima Razvojne agencije PORE KKŽ održana je desetodnevna edukacija za voditelja Kluba za zapošljavanje kojoj je prisustvovalo 10 mladih visoko obrazovanih nezaposlenih osoba s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj edukacije bio je upoznati sudionike s načinom rada Kluba za zapošljavanje, tehnikama motivacije nezaposlenih, načinom predstavljanja poslodavcu, metodama vođenja grupe i rješavanjem problematičnih situacija te omogućiti polaznicima da steknu znanja i vještine potrebne za vođenje Kluba za zapošljavanje.

Tijekom deset dana edukacije polaznici su unaprijeđivali svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine vođenja i timskog rada, poslovne strategije te poslovni i osobni razvoj kroz različite diskusije, testove, igre uloga, kreiranje i razradu projekata u timovima te prezentaciju projekata analizom poslovnih slučajeva iz domaće i inozemne prakse.

Kao jedna od aktivnosti u projektu planirano je osnivanje Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije te zapošljavanje jedne osobe kao voditelja Kluba za zapošljavanje na razdoblje od 24 mjeseca.

Izvođač edukacije bila je gospođa Elvira Mlivić Budeš iz poduzeća Filaks d.o.o.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali http://www.esf.hr/.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci