19 lip 2018

NA YOUTUBE KANALU MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA DOSTUPNE INFO RADIONICE

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativne radionice za dostavu projektnih prijedloga za Pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ i „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“. Na radionici su obrađene osnovne informacije vezane uz Pozive, uvjeti prihvatljivosti za prijavitelje i projekte, aktivnosti i troškove, podnošenje projektnih prijedloga, postupak dodjele sredstava, ugovor o dodjeli sredstava te informacije vezane uz samu provedbu projekata. Cjelokupan sadržaj info radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentne oznake Poziva KK.03.2.1.12 možete pronaći OVDJE dok odgovore na pitanja možete pronaći OVDJE.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, referentne oznake Poziva KK.03.2.2.03 možete pronaći OVDJE, a odgovore na postavljena pitanja možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci