08 lip 2018

MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU OBJAVILO REZULTATE POZIVA ZA PRIJAVU PROJEKATA USMJERENIH NA POBOLJŠANJE MATERIJALNIH UVJETA U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA/DJEČJIM VRTIĆIMA U 2018. GODINI

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je 07. lipnja 2018. godine popis odabranih projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima.

Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava Ministarstvo je objavilo 21. veljače 2018. godine u okviru Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima. Prihvatljivi prijavitelji su bile jedinice lokalne samouprave, osnivači dječjih vrtića, utvrđenih Odlukom o donošenju mreže dječjih vrtića.

Sredstva su bila namijenjena za izradu projektne dokumentacije, izgradnju, nastavak izgradnje ili nadogradnju objekata, opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša, uređenje vanjskih terena i energetsku obnovu objekata. Bile su prihvatljive i aktivnosti na nastavku/završetku već započetih projekata.

„PORA“ KKŽ je s ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja i što većeg broja prijava s područja Koprivničko-križevačke županije dana 28. veljače održala prezentaciju poziva te ponudila stručnu i tehničku pomoć u pripremi zahtjeva.

Prema objavljenim rezultatima Ministarstvo je odobrilo financiranje za 12 projekata iz Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu od 5.013.100,00 kn i to kako slijedi:

tablica DV

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci