08 svi 2018

U OKVIRU TJEDNA EU FONDOVA KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA “PORE” KKŽ

U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HGK Županijske komore Koprivnica i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u razdoblju od 7. do 11. svibnja 2018 godine. održava se „TJEDAN EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE“. U okviru drugog dana održan je DAN OTVORENIH VRATA „PORE“ KKŽ te prezentacija na temu djelokruga rada „PORE“, europskih strukturnih investicijskih fondova, aktualnih natječaja, provedenih projekata i projekata u provedbi.

Prezentacije o navedenim temama održali su Senada Ranilović, Voditeljica odjela za razvojne projekte, Maja Belković Došen, Projekt menadžer za razvojne projekte i Saša Ozmec, Stručni suradnik za razvojne projekte. Prezentaciji su prisustvovali učenici Srednje škole Koprivnica u pratnji profesora Maria Latina, učenici Obrtničke škole Koprivnica u pratnji profesorice Ivančice Pavešić-Šurić. Prezentaciji su također prisustvovale predstavnice Koprivničko-križevačke županije ispred Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondova.

Tjedan EU fondova Koprivničko-križevačke županije 2018. nastavlja se održavanjem Dana Europe u srijedu, 09. svibnja 2018. godine u 10 sati u dvorani Koprivničko-križevačke županije.

IMG 8334IMG 8309IMG 8318IMG 8313IMG 8343

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci