07 svi 2018

U OKVIRU TJEDNA EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽAN DAN ZA RURALNI RAZVOJ

U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HGK Županijske komore Koprivnica i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u razdoblju od 7. do 11. svibnja 2018. održava se „TJEDAN EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE“. U okviru prvog dana održan je Dan za ruralni razvoj. Glavna tema bila je prezentacija mjera i mogućnosti financiranja koje objavljuju odnosno objavljivat će LAG-ovi s područja Koprivničko-križevačke županije za javni i privatni sektor na svom području.

Prezentacije o svim raspoloživim mjerama održali su Karlo Antolković ispred LAG-a Prigorje, Mihaela Lončar ispred LAG-a „PODRAVINA“, Mihael Ružić ispred LAG-a Mura-Drava, Matija Zamljačanec ispred LAG-a Izvor i Kruno Đurec ispred LAG-a Prizag. Navedeni LAG-ovi će kontinuirano tijekom slijedeće 3 godine raspisivati natječaje za javni i privatni sektor odnosno za korisnike sa svojeg područja, s ciljem unapređenja ruralnog razvoja.

Tjedan EU fondova Koprivničko-križevačke županije 2018. nastavlja se održavanjem Dana otvorenih vrata „PORE“ KKŽ kojem će prisustvovati učenici Srednje škole Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica.

IMG 6960LAG 1LAG 3LAG 4LAG 5LAG 7LAG 6LAG 22

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci