09 ožu 2018

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA JOLLIZ! ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

JOLLIZ

Dana 09. ožujka 2018. godine u prostorima „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja u Koprivnici održan je sastanak projektnih partnera u sklopu projekta „JOLLIZ!“. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a glavne teme sastanka bile su dosad provedene aktivnosti ali i aktivnosti koje slijede u projektu. Između ostalog dogovorena su tri nastavna plana koji će se izvoditi u sklopu projekta i koristiti kao materijali za e-učenje na budućim službenim web stranicama projekta. Teme koje će mađarski i hrvatski učenici obrađivati u sklopu projekta vezane su uz posebnosti prekograničnog prostora odnosno zajedničku povijest, kulturu i rijeku Dravu.

Glavni korisnik u projektu je Obrazovni centar okruga Kaposvár, dok su projektni partneri Osnovna škola Legrad i „PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Svrha projekta je ojačati suradnju između osnovnih škola Legrad i Zákány kroz razvoj zajedničkog nastavnog programa, organizacijom zajedničkih glazbenih, sportskih i obrazovnih događanja te podizanje kompetencija učenika i učitelja kroz usvajanje novih znanja iz područja kulture, povijesti i znanosti u prekograničnom području.

Ukupna vrijednost projekta je 199.950,00 EUR, a provedba traje 16 mjeseci.

IMG 6387IMG 6391

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci