31 sij 2018

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA ENERGETSKE OBNOVE OŠ VLADIMIR NAZOR U KRIŽEVCIMA

jacanje kapaciteta logoU utorak, 30. siječnja 2018. godine u Križevcima održana je početna konferencija energetske obnove OŠ Vladimir Nazor. Projekt energetske obnove navedene škole odobren je za sufinanciranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, a temeljem prijave na natječaj Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.

Konferencija je održana u prostorima OŠ Vladimir Nazor, a prisustvovali su joj ravnatelj osnovne škole, Igor Brkić, zatim gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, viši savjetnik za energetsku učinkovitost u Gradu Križevcima Ljiljana Stojsavljević-Križan i Senada Ranilović, voditeljica Odjela za razvojne projekte u „PORI“ KKŽ, kao i predstavnici brojnih institucija s područja Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije.

Projekt energetske obnove OŠ Vladimir Nazor sveukupno je vrijedan 8,4 milijuna kuna, od čega je 5,1 milijun odnosno 60% sufinanciran europskim sredstvima. Projekt obuhvaća građevinsko-obrtničke radove, elektrotehničke radove, strojarske radove te energetski pregled zgrade nakon završetka radova.

„PORA“ KKŽ sudjelovala je u pripremi ovog projekta kao stručna i savjetodavna pomoć, a u okviru provedbe programa Jačanja kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u KKŽ.

IMG 3297IMG 3301 kopijaIMG 3302IMG 3307logos

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci