21 pro 2017

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA AGRISHORT ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

Agrishort 1

Dana 20. prosinca 2017. u prostorima „PORE“ KKŽ u Koprivnici održan je sastanak projektnih partnera u sklopu projekta AgriShort. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a glavne teme sastanka bile su aktivnosti u projektu koje su dosad provedene, ali i one koje slijede. Između ostalog dogovoreno je kako će se u nadolazećem izvještajnom periodu održavati sastanci radnih grupa kao priprema za osnivanje kratkog lanca opskrbe. Nakon toga održan je sastanak stručnjaka s hrvatske i mađarske strane za izradu zajedničkog dokumenta pod nazivom „Analiza trenutne situacije u agro-prehrambenom sektoru“ te je dogovorena završna forma dokumenta.

Vodeći partner u projektu je Regionalna razvojna agencija Međimurja REDEA, dok su projektni partneri „PORA“ KKŽ, LAG Zala termal volgye iz Zalaegerszega i Razvojna agencija regije Balaton „LBDCA“ iz Siofoka.

Svrha ovog projekta je povezati institucije, službe i predstavnike poljoprivrednog sektora na prekograničnom području i omogućiti bolji prijenos znanja i vještina među svim dionicima kako bi se procesi razvoja u poljoprivrednom sektoru brže i lakše pokrenuli. Ukupna vrijednost projekta je 206.727,03 EUR, a provedba traje 16 mjeseci.

SastanakPP1SastanakPP2SastanakPP3

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci