13 lis 2017

ANKETA O PREPOZNATLJIVOSTI TURIZMA U REGIJI LETENYE I MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI

Regionalna razvojna agencija Međimurje (REDEA) s projektnim partnerima iz Hrvatske i Mađarske u okviru Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. provodi projekt “ATTRACTOUR – Revitalizacija kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije na području Međimurske županije i regije Letenye”. Cilj projekta je stvaranje prepoznatljivih turističkih destinacija Međimurja i Letenya (i okolnih područja) revitalizacijom kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije i razvoj inovativnih zajedničkih turističkih proizvoda. 

Sa svrhom prikupljanja informacija o prepoznatljivosti Međimurske županije i regije Letenye kao turističkih odredišta te poboljšanja razumijevanja navika i potreba posjetitelja i turista, Regionalna razvojna agencija Međimurje (REDEA) i Sveučilište Panonnia – Kampus (PEN) iz Nagykanizse provode anketu o poznavanju potrošačkih navika.

Pozivamo Vas da ispunite anketu čiji će rezultati omogućiti poboljšanje turističkih atrakcija i  bolje prilagođavanje potrebama gostiju.

Upitnik možete ispuniti OVDJE, a više informacija o projektu ATTRACTOUR možete pronaći na službenim stranicama Regionalne razvojne agencije Međimurje (REDEA) .

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci