03 ožu 2017

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA“

Obavještavamo Vas da je na stranicama Strukturnih fondova objavljen otvoren Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Opći cilj Poziva je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina kroz obrazovanje i stručno usavršavanje s ciljem integracije na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Specifični ciljevi Poziva:

  • Poboljšanje stručnih i pedagoških vještina i znanja stručnjaka iz turističko-ugostiteljskog sektora;
  • Stjecanje stručnih znanja ranjivih skupina potrebnih za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva;
  • Stjecanje općih kompetencija i mekih vještina ranjivih skupina kroz razvoj i provedbu programa osposobljavanja i/ili usavršavanja te organiziranu praktičnu nastavu.

Prihvatljivi prijavitelji moraju biti pravne osobe sa sljedećim pravnim statusom:

  • Ustanova za obrazovanje odraslih koja ima registriranu djelatnost obrazovanja odraslih sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih ili
  • Udruga koja u svojem statutu kao temeljnom općem aktu ima utvrđeno djelovanje u sektoru turizma i/ili ugostiteljstva.

Ukupna financijska alokacija u okviru ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga iznosi 31.500.000,00 kn sa intenzitetom potpore od 100% prihvatljivih troškova.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 500.000,00 kuna dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po projektu iznosi 2.000.000,00 kuna.

Rok za podnošenje Projektnog prijedloga je 03. svibnja 2017. godine do 15:30 sati.

Dodatne informacije i dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci