01 ožu 2017

OBJAVLJEN TREĆI POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU PROGRAMA TRANSNACIONALNE SURADNJE INTERREG EUROPE 2014.-2020.

Program INTERREG EUROPE financira se od strane Europskog fonda za regionalni razvoj s ciljem poboljšanja politika i programa regionalnog razvoja s raspoloživim iznosom od 359 milijuna eura za period 2014.-2020. s fokusom na razvoj, tehnologije, inovacije, konkurentnost malog i srednjeg poduzetništva, nisko-ugljičnu ekonomiju, okoliš te efikasno iskorištavanje resursa.

Organizacije iz područja Europske Unije koje ispunjavaju uvjete za financiranje su:

  • Nacionalna, regionalna i lokalna tijela javne vlasti,
  • Javnopravne institucije (npr. regionalne razvojne agencije, organizacije poslovne podrške, fakulteti),
  • Privatna neprofitna tijela.

Detaljne uvjete i rokove za 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga možete pronaći u Priručniku za prijavu (“Programme Manual“) uključenom u Paket za prijavitelje (“Application Package”). Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio objave poziva i može se preuzeti s programske web stranice OVDJE.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je od 01. ožujka 2017. godine, a Obrazac za prijavu i pripadajući dokumenti moraju se dostaviti najkasnije do 30. lipnja 2017. godine putem online iOLF sustava.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa, organizira nacionalni info dan koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Radionica će se održati 08. ožujka 2017. godine s početkom u 10.00 h u Kongresnom centru FORUM Zagreb (Radnička cesta 50). Detaljan program radionice možete pogledati OVDJE, a svoje sudjelovanje na istoj možete prijaviti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci