09 pro 2016

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU

logic svi pri stolu gore

Dana 9. prosinca 2016. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je početna konferencija projekta SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU.

U uvodnom dijelu konferencije sve prisutne je pozdravio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je istaknuo da je ovaj projekt još jedan u nizu projekata koji pokazuju senzibilizaciju naše županije prema onima kojima je to najpotrebnije. Ravnateljica Osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine Đelekovec Sonja Vuljak je također iskazala zadovoljstvo projektom te je navela kako joj je izuzetno drago što se konačno pri stolu mogu naći svi učenici.

Na radnom dijelu konferencije Voditeljica projekta Ana Mušlek je predstavila projekt i projektne aktivnosti te se zahvalila svima koji su na bilo koji način dali doprinos ovom projektu.

Podsjećamo da se kroz projekt SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU osigurava prehrana za ukupno 767 učenika koji žive u siromaštvu ili riziku od siromaštva u 18 osnovnih škola kojima je Županija osnivač za školsku godinu 2016./2017. Ukupna vrijednost projekta je 865.336,02 kuna te se financira u iznosu 100%. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je pružila stručnu i tehničku pomoć kod pripreme, ali i prilikom provedbe projekta.

 

logici svi pri stolu

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci