19 lis 2016

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNOG TIMA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU“

logic svi pri stoluU okviru provedbe projekta  „SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU“ dana 18. listopada 2016. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je prvi sastanak projektnog tima.

Sastanku su prisustvovali svi članovi projektnog tima kao i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal te se na istome raspravljalo o nadolazećim projektnim aktivnostima. Tako će se u narednom periodu održati sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola partnera u projektu kako bi se uspostavio način prikupljanja potrebne dokumentacije za izradu kvartalnih izvješća te će se organizirati  Početna konferencija projekta i izraditi promotivni materijali.

Projekt „SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU“ je financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije te je njime osigurana prehrana za 767 učenika koji žive u siromaštvu ili riziku od siromaštva u 18 osnovnih škola kojima je Županija osnivač za školsku godinu 2016./2017. Nositelj i prijavitelj projekta je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri 18 osnovnih škola kojima je Županija osnivač. Projekt se provodi od rujna ove godine i traje 10 mjeseci, ukupna vrijednost projekta je 865.336,02 kuna te se financira u iznosu 100% prihvatljivih troškova odnosno prijavitelj nije dužan osigurati vlastito sufinanciranje. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja pružila je stručnu i tehničku pomoć kod pripreme projekta te će isto nastaviti i tijekom njegove provedbe.

logici svi pri stolu

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci