31 kol 2016

ODRŽANA INFO RADIONICA ZA PODUZETNIKE NA TEMU OTVORENOG NATJEČAJA „E-IMPULS“

Dana 31. kolovoza 2016. godine u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, a u organizaciji HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK Županijske komore Koprivnica, održana je info radionica za poduzetnike na temu otvorenog natječaja „E-impuls”, za koji su po prvi puta poduzetnicima za realizaciju njihovih projektnih ideja osigurana sredstva iz EU izvora.

U ime organizatora ove radionice prisutne je pozdravila gospođa Renata Lohajner iz HGK Županijske komore Koprivnica te im poželjela dobrodošlicu.

Nakon toga, prisutnima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana gospodin Darko Sobota i izrazio želju da što više poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije iskoristi mogućnost prijave na ovaj natječaj kako bi ostvarili bespovratna sredstva i poboljšali svoje poslovanje.

Nakon pozdravnih riječi uslijedila je prezentacija samog natječaja kojeg je ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja predstavila Marina Šandor Krznarić, voditeljica Odjela za poduzetništvo, ulaganja i ruralni razvoj koja je prisutne upoznala s kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Na prezentaciji je sudjelovalo tridesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije, kojima su organizatori ove info radionice ponudili pomoć prilikom pripreme njihovih poduzetničkih projekata.

Cilj današnje radionice bio je upoznati poduzetnike s uvjetima i mogućnostima koje im nudi ovaj aktualni natječaj kako bi poboljšali konkurentnost svojih poduzeća i samim time bili konkurentiji na tržištu.

PORA KCOK

e impuls 1e impuls 3e impuls 2

e impuls 4

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci