24 kol 2016

SURADNJOM PORE I KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KAO NOSITELJEM I OVE GODINE OSIGURANI POMOĆNICI U NASTAVI

logici prilika za sve

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove je godine u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom pripremala i aplicirala na natječaj „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II“ projekt „PRILIKA ZA SVE 2“.

Opći cilj projekta je povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama na području Koprivničko-križevačke županije, dok je specifični cilj odnosno svrha projekta osiguravanje 37 pomoćnika u nastavi za 22 škole u Koprivničko-križevačkoj županiji kojima je ista osnivač.

Nositelj projekta i Prijavitelj je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te 16 osnovnih i 6 srednjih škola. Ukupna vrijednost projekta je 2.034.335,45 kuna, dok je obavezna stopa sufinanciranja od strane Koprivničko-križevačke županije 5% što iznosi 101.716,78 kn. Projekt će se provoditi 12 mjeseci, odnosno od 1. kolovoza 2016. do 31. srpnja 2017. godine.

logici eu esf novo

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci