22 srp 2016

INFORMATIVNA RADIONICA ZA SVE POTENCIJALNE PRIJAVITELJE U OKVIRU POZIVA „UBLAŽAVANJE SIROMAŠTVA PRUŽANJEM POMOĆI NAJPOTREBITIJIM OSOBAMA PODJELOM HRANE I/ILI OSNOVNE MATERIJALNE POMOĆI“

Na stranicama strukturnih fondova objavljen je poziv na informativnu radionicu u okviru Poziva na dostavu projektinih prijedloga “Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“. Informativna radionica održat će se 29. srpnja 2016. godine u Kući Europe (Ban Centar), Augusta Cesarca 4, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 do 14.00 sati.

Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu projekata.

Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti po jedan predstavnik prijavitelja i po jedan predstavnik partnera.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 28. srpnja 2016. godine do 15 sati. Prijave zaprimljene nakon tog vremena uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja i domjenak tijekom pauze, kao i radne materijale.

Dodatne informacije i prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci