19 srp 2016

OBJAVLJEN OTVORENI POZIV MRRFEU-A: RAZVOJ E-USLUGA

Obavještavamo Vas da je na internet stranicama strukturnih fondova objavljen Poziv za Razvoj e-usluga s ciljem povećanja razine korištenja usluga e-uprave od strane građana, što se vrednuje s obzirom na učestalost korištenja usluga e-uprave od strane pojedinaca i povećanja broja stanovnika koji komuniciraju s javnim ustanovama.

Predmet ovog Poziva je razvoj e-aplikacija kao što su e-Zdravlje, e-Uprava za zemljišno i prostorno planiranje, e-Kultura, e-Turizam, e-Pravosuđe, e-Uključivanje s ciljem pružanja boljih usluga građanima i povećanja produktivnosti javnog sektora, a u skladu s prioritetima za financiranje utvrđenim u Strategiji e-Hrvatska 2020.

Svrha ovog Poziva je povećanje korištenja IKT-a u komunikaciji između građana i javne uprave uspostavom IKT strukture za koordinaciju komunikacije te razvojem softverskih rješenja.
Pokazatelji definirani na razini projektnog prijedloga trebaju doprinositi postizanju pokazatelja na razini Poziva.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 626.000.000,00 HRK.

Projekt prijavitelja se može financirati u iznosu do 100% prihvatljivih izdataka.

Poziv se vodi kao trajni ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga do iskorištenja sredstava, s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 31. prosinca 2019. godine.

Najraniji mogući datum dostave/slanja projektnih prijedloga je 1. rujna 2016. godine.

Za sve dodatne informacije, kao i sam sažetak Poziva možete preuzeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci