08 srp 2016

PRIJAVITE SE NA STARTUP CAMP RIJEKA 2016!

Startup Camp 2016

“Ovo je peta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Projekti koji su se do sada prijavili na kamp su prikupili preko 2 milijuna dolara investicija. Ove godine očekujemo još bolje rezultate”, kaže voditeljica programa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI.

Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina raditi će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

 Najbolji timovi će imati priliku osvojiti:

· Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto

· Mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna. Polaznici radionice će dobiti podršku mentora iz Chicaga vezano uz izlazak na američko tržište. Svi sudionici će dobiti besplatan smještaj i savjetovanje.

· Automatski ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani

 Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijaviti se možete na http://startupcamp.com.hr/ do 1. kolovoza 2016.

Startup Camp Rijeka će se održati u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 14. do 18. rujna 2016. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb.

grupna

grupna

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci