29 tra 2016

NAJAVA MEĐUNARODNE KONFERENCIJE ZA INOVACIJE, ICT I PODUZETNIŠTVO U ZAGREBU – LEAP SUMMIT

U periodu od 05. do 07. svibnja 2016. godine u prostorima Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu održati će se međunarodna konferencija – LEAP Summit koju podržava i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije kao partner.

Fokus konferencije biti će usmjeren na teme vezane uz inovacije, ICT, poduzetništvo, uspješne poslovne modele i razvoj karijere. Konferencija će ujedno biti sjajna prilika za učenje i razmjenu iskustava s međunarodnim stručnjacima iz renomiranih multinacionalnih kompanija te s uspješnim poduzetnicima i investitorima iz različitih zemalja.

Tijekom LEAP Summita sudionicima će biti dostupan velik broj zanimljivih predavanja, diskusija i panel rasprava, ali i radionice u kojima će moći raditi s kolegama iz cijeloga svijeta.

Također, bogati interaktivni neformalni program bit će izvrsna prilika za upoznavanje brojnih međunarodnih stručnjaka, predavača te ostalih sudionika. Neformalni dio programa sačinjavaju networking dio, Open mic, Share your fail story, Pub crawla te završni party. Posebno treba istaknuti Speed dating – druženje s poduzećima i predavačima koje predstavlja sjajnu priliku za povezivanje s međunarodnim stručnjacima.

Predavanja će održati stručnjaci iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, P&G-a, Microsofta, Googlea, Disneya i Deutsche Telekoma, ali i investitori te uspješni poduzetnici iz Njemačke, Izraela, Velike Britanije i Rusije.

Za sve sudionike Summita osiguran je poseban certifikat kao potvrda njihova znanja koja su stekli tijekom konferencije i osigurati im uspješan razvoj karijere.

LEAP Summit je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu, a IBM je Global General Partner konferencije.

Više informacija o LEAP Summitu pronađite na slijedećem linku: http://www.leapsummit.com/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci