29 tra 2016

GOSPODARSKI SUSRETI KREATIVNE INDUSTRIJE U LIPNJU U ZAGREBU

U okviru “Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija”, 2. lipnja 2016. godine u zagrebačkom Muzeju suvremenih umjetnosti održat će se gospodarski susreti “Designed for Business 2016” koji će okupiti poduzetnike kreativnih industrija iz cijele Europe s ciljem pronalaska potencijalnih poslovnih partnera i predstavljanja svojih proizvoda za međunarodno tržište.

Trendovi pokazuju izuzetan porast kulturnih i kreativnih industrija u svijetu koje sve više i više postaju ključna komponenta razvoja svih svjetskih ekonomija. Iskustvo zemalja članica Europske unije, posebice Švedske, Islanda i Finske, pokazuje kako postoji pozitivna veza između razine gospodarske razvijenosti regija i udjela kreativne radne snage u aktivnom stanovništvu.

Kako bi se stvorila čvrsta poveznica znanja, iskustava, poslovnih mogućnosti hrvatskih kreativnih i kulturnih industrija u regiji, u Zagrebu će se od 15. svibnja do 15. lipnja 2016. održati Mjesec kreativnih industrija.

Povodom istog, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Europska poduzetnička mreža (EEN) i Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija organizirat će poslovne sastanke s ciljem pronalaska međunarodnih partnera i internacionalizacije poslovanja.

Zašto sudjelovati?
• Želite pronaći međunarodnog partnera i proširiti svoje poslovanje na nova tržišta?
• Želite svojim kreativnim proizvodima udahnuti „novi život”?
• Trebate stručnjake za branding, dizajn, nove medije?
• Želite poboljšati kulturnu ponudu vašeg grada ili regije?
• Zanimaju vas zajednički projekti, razmjena iskustava i dobra praksa?

Sudjelujte na gospodarskim susretima “Designed for Business 2016” i odgovorite na izazove s kojima se susrećete u poslovanju na unaprijed dogovorenim, 20-minutnim sastancima.

Kako se prijaviti?
1. Posjetite stranicu “Designed for Business”
2. Registrirajte se, izradite kratki profil svoje tvrtke te napišite što nudite, odnosno što tražite.
3. Istražite profile drugih tvrtki koje sudjeluju na gospodarskim susretima i zabilježite one koje su vam interesantne
4. Od 12. svibnja započnite dogovarati sastanke
5. Dođite 2. lipnja u Muzej suvremene umjetnosti i upoznajte svoje nove poslovne partnere

Sudjelovanje na događanju je besplatno.

Više informacija o navedenom možete pronaći na slijedećem linku: http://www.hamagbicro.hr/gospodarski-susreti-kreativne-industrije-u-lipnju-u-zagrebu/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci