25 ožu 2016

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA DVODNEVNOM OBILASKU NAJZNAČAJNIJIH TURISTIČKIH ATRAKCIJA ŽUPANIJE ZALA U MAĐARSKOJ U OKVIRU PROJEKTA „TOURISM4C“

logo tourism4c copy copy

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja prikuplja prijave za sudjelovanje na dvodnevnom studijskom putovanju u  Mađarskoj namjenjeno turističkim dionicima s područja Koprivničko-križevačke županije. Studijsko putovanje održati će se 6. i 7. travnja 2016. godine, a obići će se gradovi Zalakaros, Zalavar, Balatongyorok, Heviz i Zalacsany na području županije Zala.

Organizator studijskog putovanja je Gospodarska i trgovačka komora županije Zala, a putovanje će se održati u okviru projekta „TOURISM4C”.

Studijsko putovanje namijenjeno je dionicima iz turističkog sektora s područja Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije te županije Zala iz  Mađarske, a održava se s ciljem uspostave zajedničke suradnje, unapređenja promocije turističkih proizvoda i usluga te sveukupne promocije pograničnog područja kao turističke destinacije.

Podsjećamo da se projekt „TOURISM4C” financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. Projektni partneri su Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala i Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske te HGK Županijska komora Varaždin i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja s hrvatske strane. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Od projektnih aktivnosti još preostaje izrada turističkog vodiča sa svim značajnijim dionicima iz turističkog sektora kao i izrada brošure o novoj turističkoj prekograničnoj ruti.

Prijave se zaprimaju do 01. travnja 2016. godine.

Za prijavu sudjelovanja na studijskom putovanju kao i za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

 a logo eu copy

PRIVITAK:
1. Pozivnica i program studijskog putovanja

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci