10 ožu 2016

NAJAVA ZAJEDNIČKE PREKOGRANIČNE RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA TOURISM4C

logo tourism4c copy

 

 

 

 

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u okviru projekta TOURISM4C u četvrtak, 17. ožujka 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja organizira zajedničku prekograničnu radionicu na temu mogućnosti udruživanja poduzetnika u turistički klaster.

Radionica je namijenjena dionicima iz turističkog sektora s područja Koprivničko-križevačke, Varaždinske te županije Zala iz Republike Mađarske, a održava se s ciljem uspostave zajedničke suradnje, unapređenja promocije turističkih proizvoda i usluga te sveukupne promocije pograničnog područja kao turističke destinacije.

Radionica će uključivati interaktivan rad eksperta iz područja klastera te udruživanja u klastere, a na istoj će biti predstavljen i primjer dobre prakse udruživanja u turistički klaster na području Republike Mađarske.

Podsjećamo da se projekt TOURISM4C financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. Projektni partneri su Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala i Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske te HGK Županijska komora Varaždin i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja s hrvatske strane. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Od projektnih aktivnosti još preostaje organizacija studijskog putovanja te izrada turističkog vodiča sa svim značajnijim dionicima iz turističkog sektora kao i izrada brošure o novoj turističkoj prekograničnoj ruti.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

a logo eu

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci