04 ožu 2016

ODRŽANA RADIONICA „IZRADA PREZENTACIJA I INTERNET KOMUNIKACIJA“ U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA PODUZETNIK ZA PET

logici-poduzetnik-za-pet

U okviru provedbe projekta PODUZETNIK ZA PET u Strukovnoj školi Đurđevac održana je radionica na temu „Izrada prezentacija i Internet komunikacija”.

Radionici su prisustvovali učenici Strukovne škole Đurđevac, usmjerenja ekonomist, kozmetičar i pomoćni kuhar, a koji su ujedno i članovi učeničke zadruge. Radionicu je održala Voditeljica Odjela financija, poticanja poduzetništva i ulaganja u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja, koja u projektu sudjeluje kao projektni partner.

Kroz radionicu su učenici Strukovne škole Đurđevac saznali nešto više o Internet komunikaciji, odnosno E-poslovanju, prednostima i nedostacima istoga, kao i o najpoznatijim društvenim mrežama. Također, naučili su kako se koristiti osnovnim alatima za uređivanje teksta i izradu prezentacija te kako jednostavno izraditi web stranicu. Navedena nova znanja omogućit će im da na kvalitetniji i moderniji način prezentiraju proizvode učeničke zadruge.

Navedena radionica jedna je od projektnih aktivnosti u projektu PODUZETNIK ZA PET, a od ostalih projektnih aktivnosti predstoji organizacija Sajma učeničkih zadruga koji će se održati 19. ožujka 2016. godine u Strukovnoj školi Đurđevac.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 2083IMG 2094IMG 2097IMG 2232

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci