28 lip 2016

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „HOĆU BITI VJEŠT(Đ)AK“

logici dak

U prostorima HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije danas 28. lipnja 2016. godine održana je završna konferencija projekta „Hoću biti vješt đak“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 228.626,73 kuna a nositelj projekta bila je HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, dok su partneri u projektu bili Obrtničko učilište POUKA i PORA Razvojna agencija.

Na završnoj konferenciji pristunima su se obratili predsjednik županijske Obrtničke komore Zvonko Pecikozić, tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać, ravanteljica PORE Razvojne agencije Melita Birčić te župan Darko Koren koji je pohvalio provedbu ovog projekta i istaknuo zadovoljstvo što su u okviru projetka održane motivacijske radionice za upis djece osmih razreda u deficitarna zanimanja koja su važna za jedno gospodarstvo da bi moglo funkcionirati.

Ukratko su predstavljene i sve aktivnosti koje su provedene u proteklih 12 mjeseci koliko je trajala provedba projekta. Održano je 27 motivacijskih radionica za učenike osnovnih škola na kojime je sudjelovalo 789 učenika, 18 motivacijskih radionica za roditelje učenika osmih razreda na kojima je sudjelovalo 505 roditelja, održane su prezentacije na temu cjeloživotnog obrazovanja u obrtništvu u tri strukovne škole, organiziran je posjet 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima, izrađeni su promidžbeni materijali projekta.

Svi prisutni partneri iskazali su zadovoljstvo provedenim projektom te najavili nove zajedničke projekte za koje već postoje ideje i iskazan interes novih partnerstva u projektu.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

P6280355 copyP6280356P6280376P6280397

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci