10 sij 2017

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 13. MEĐUNARODNOM PČELARSKOM SAJMU

Ovogodišnji 13. po redu Međunarodni pčelarski sajam održat će se 11. i 12. veljače 2017. godine u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza na Sajamskom prostoru Gudovac.

Sajam će i ove godine biti podijeljen u 3 cjeline:

– izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda (Paviljon 1 i Paviljon 8),

– izložba i prodaja pčelarske opreme (Paviljon 8) te

– edukativni dio (Paviljon 4).

U okviru Sajma održat će se i Izložba vina i vinogradarske opreme, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show te ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača meda, proizvoda od meda i opreme za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje na zajedničkom prostoru na Sajmu za izlagače je besplatno.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače meda, proizvoda od meda i opreme za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na 13. po redu Međunarodnom pčelarskom sajmu, da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected] zaključno do 20. siječnja 2017. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci