17 stu 2015

U OKVIRU PROGRAMA MRRFEU ODRŽANA RADIONICA IZ DRUGOG CIKLUSA RADIONICA NA TEMU „FINANCIJSKO UPRAVLJANJE I KONTROLA PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA“

logici-potprogram-v

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije u okviru Programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, dana 16. studenog 2015. godine održala je drugu jednodnevnu radionicu iz drugog ciklusa radionica na temu „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz europskih strukturnih i investicijskih fondova (računovodstvo projekta, financijsko planiranje, praćenje i izvještavanje)”.

Jednodnevna radionica održana je u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo joj je 15-tak sudionika predstavnika javnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice je bio upoznati sudionike s računovodstvom EU projekata, financijskim planiranjem, praćenjem i izvještavanjem, a sve s ciljem jačanja kapaciteta JLS-a i institucija (javnog i civilnog sektora) kako bi im se ukazalo na važnost kvalitetnog planiranja troškova pri pripremi i razradi projekata s ciljem buduće uspješne provedbe EU projekata. Naglasak radionice je bio na definiranju elemenata projekta te sukladno tome izradi proračuna za konkretne projektne prijedloge i unos istih u on-line MIS sustav.

Izvođač jednodnevne radionice bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

logo-eu-ulaganje

IMG 6679IMG 6684IMG 6682IMG 6690IMG 6689

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci