05 stu 2015

MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA OBJAVILO POZIV NA EDUKACIJU „USPJEŠAN FINANCIJSKI MENADŽMENT – UPOZNAJTE VAŠE FINANCIJE. KORISTITE IH DA POBIJEDITE.“

Ministartvo poduzetništva i obrta objavilo je na svojim stranicama poziv na četverodnevnu radionicu „Uspješan financijski menadžment” koja će se održati u Zagrebu, u razdoblju od 24.-25. studenoga i 14.-15. prosinca 2015. godine, u hotelu International.

Ova edukacija će vam pomoći da razumijete ključne aspekte vaših financija i kako da ih koristite da biste bolje usmjeravali vaše poduzeće u pravcu njegovog rasta.

Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete:

    • Zašto je bitno financijsko planiranje;
    • Kako analizirati financijska izvješća;
    • Važnost odnosa troškova i prihoda te zašto neka poduzeća ne uspijevaju;
    • Više o troškovima i kontroli troškova;
    • Kako odlučiti između različitih raspoloživih izvora financiranja;
    • Koje su ključne vještine za pristup financiranju, kroz praktično prezentiranje vašeg poslovanja investitorima, uključujući banke, rizični kapital i poslovne anđele.

Edukacija je posebno dizajnirana za žene poduzetnice i podijeljena je u dva dvodnevna modula s pauzom između modula. Prvi modul se fokusira na upoznavanje vlastitih financija, uvod u financijsko planiranje i analizu financijskih izvješća, dok će vam drugi modul pomoći da izbjegnete zamke, budete u stanju financirati vaše poslovanje kroz pravilno korištenje instrumenata i izbjegnete uobičajene greške u upravljanju financijama.
Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka na ovom području. Namijenjen je poduzetnicama koje žele razviti svoje liderske i poduzetničke vještine i naučiti kako na inovativan način potaknuti razvoj svoje tvrtke.

Edukaciju će održati APPLICATIO Training & Management (Njemačka) u suradnji sa CEFE.

Da biste se prijavili, ispunite prijavni obrazac i posaljite ga na [email protected] [email protected] najkasnije do 19. studenog 2015. godine.

Više o samom pozivu i prijavnicu za edukaciju možete pronaći na sljedećem linku: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=6291.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci