23 lis 2015

U OKVIRU PROGRAMA MRRFEU ODRŽANA RADIONICA IZ DRUGOG CIKLUSA RADIONICA NA TEMU „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA“

logici-potprogram-v

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije u okviru Programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, dana 23. listopada 2015. godine održala je jednodnevnu radionicu na temu „Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz europskih strukturnih i investicijskih fondova”.

Jednodnevna radionica održana je u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo joj je 15-tak sudionika predstavnika javnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj jednodnevne radionice je bio upoznati sudionike sa on line MIS sustavom prijave projekata te su sudionici na radionici razrađivali konkretne projektne prijedloge i iste unosili u on line MIS sustav (Obrazac A).

Izvođač jednodnevne radionice bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

logo EU

IMG 6526IMG 6529IMG 6530IMG 6533IMG 6534IMG 6542IMG 6551

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci