16 srp 2015

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DOSTAVU PRIJAVA NA NATJEČAJ „STVARANJE POTICAJNOG OKRUŽENJA ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA U PODRUČJU PROMICANJA I ZAŠTITE LJUDSKIH PRAVA U HRVATSKOJ“

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila je natječaj „Stvaranje poticajnog okruženja za organizacije civilnog društva u području promicanja i zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj”. Natječaj je namijenjen udrugama koje se bave zaštitom ljudskih prava, s ciljem postizanja stabilnosti i održivog razvoja organizacija civilnog društva u području promicanja i zaštite ljudskih prava.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva. Za ovaj natječaj ukupno je planirano 2.235.000,00 kn. Na natječaj se mogu prijaviti dvije vrste prijava: pojedinačne prijave i prijave u partnerstvu (partneri također mogu biti organizacije civilnog društva). Ovisno o vrsti prijave, može se ostvariti do 380.000.00 kn za pojedinačnu prijavu, a za prijavu u partnerstvu od najmanje 3 organizacije od 380.000,00 kn do 1.140.000,00 kn.

Rok za prijavu na natječaj je 30. rujna 2015. godine.
Tekst natječaja, obrasci za prijavu te ostala natječajna dokumentacija dostupni su na sljedećem linku:
http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/106/subcategory/354.

Specifična pitanja vezana uz prijave na natječaj mogu se uputiti isključivo putem e-maila na adresu: [email protected] od dana raspisivanja natječaja do zaključno 15. rujna 2015. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci