15 srp 2015

PREDSTAVLJEN VODIČ KROZ EU STRUKTURNE FONDOVE ZA MSP

U okviru završne svečanosti projekta „SMEPASS II – Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II” koji se provodio u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007. – 2013. koji je bio usmjeren i na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj, predstavljen je Vodič kroz EU strukturne fondove za male i srednje poduzetnike.

Cilj vodiča je stvaranje i nadogradnja na standardne „Upute za prijavitelje” koje se izrađuju i objavljuju uz objavu svakog natječaja za sufinanciranje iz izvora sredstava EU-a.
Namjera vodiča jest na ležerniji i neformalan način ukazati na postojeće rizike, opasnosti, ali i prilike o kojima se mora voditi računa u cjelokupnom procesu – pripreme za natječaj, izrade prijavne dokumentacije, prijave, praćenja procedure evaluacije, realizacije i ugovaranja sufinanciranja te provedbe samog investicijskog projekta. U vodiču se nastojalo, što je više moguće, konkretno prikazati potrebne korake u pripremi i prijavi projekata.

Sve ostale informacije kao i cjelokupni vodič možete pronaći na slijedećem linku: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=6255.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci