05 svi 2015

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 17. MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA „MESAP 2015“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica započeli su s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 17. po redu Međunarodnom sajmu poduzetništva “MESAP 2015” koji će se održati 12., 13. i 14. lipnja 2015. godine u Nedelišću.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2015″, organiziran je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i središnji je poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji koja uz Hrvatsku obuhvaća Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Italiju.

“MESAP” izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

U okviru “MESAP-a 2015” organizirani su:
– 17. Međunarodni sajam poduzetništva
– 13. Stočarska izložba Međimurske županije
– 13. Sajam vina i vinarske opreme
te stručni skupovi i kulturno-zabavni sadržaj.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa, a nastup na sajmu sufinancirat će se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na ovom sajmu da prijave svoje sudjelovanje i izlaganje zaključno do 22. svibnja 2015. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci