30 sij 2015

USPOSTAVLJEN SUSTAV ZA OBJAVU POZIVA NA DOSTAVU PONUDA ZA MJERE IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014.-2020.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je na svojim mrežnim stranicama uspostavila sustav za objavu Poziva na dostavu ponuda.

Potencijalni korisnici Podmjera 4.1. ili 4.2. PRR-a, a zahvaljujući navedenome sustavu za nabavku roba, radova ili usluga više ne moraju samostalno od ponuditelja prikupljati ponude i nemaju obavezu dostave 3 ponude za svaku nabavu, već će se ponuditelji javiti korisniku na adresu objavljenu u Pozivu na dostavu ponuda, a isti će biti svima dostupan na web stranici Agencije za plaćanja na sljedećem linku: http://www.apprrr.hr/pozivi-na-dostavu-ponuda—i-natjecaj-1301.aspx.

Korisnici će prema Uputi za objavu Poziva na dostavu ponuda, koja se nalazi kao prilog svakog pojedinog Pravilnika, Agenciji za plaćanja poslati sve potrebne podatke, a Agencija će tada Poziv na dostavu ponuda objaviti na svojoj web stranici. Potencijalni ponuditelji (jedan ili više njih) elektronskim putem (i u originalu na adresu za dostavu ponuda) šalju svoje ponude s cijenom roba/radova/usluga korisniku i obavezno na e-mail [email protected], a potencijalni korisnik odabire jednu koja mu najviše odgovara.

Na ovaj način omogućeno je potencijalnim ponuditeljima roba, radova ili usluga da imaju uvid u sve vrste nabava u okviru različitih projekata iz PRR, a koje se sufinanciraju u okviru projekata iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj te da ravnopravno sudjeluju u tržišnom natjecanju.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci