30 sij 2015

NAJAVA JEDNODNEVNE RADIONICE ZA PREDSTAVNIKE ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u petak, 06. veljače 2015. godine u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom organizira jednodnevnu radionicu na temu „Programi Europske unije” za predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice je informirati predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije o Programima Europske unije kao i o aktualnim otvorenim EU natječajima, kako bi bili upoznati s mogućnostima financiranja projekata te kako bi im se pružila stručna pomoć za što kvalitetniju pripremu i pisanje EU projekata za apliciranje na EU natječaje.

Navedena radionica se organizira u svrhu ispunjavanja kriterija za prijavu organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije na objavljeni Poziv Koprivničko-križevačke županije za predlaganje programa/projekata udruga s područja Koprivničko-križevačke županije za 2015. godinu. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja će radionice na temu pripreme i provedbe EU projekata za organizacije civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije organizirati kontinuirano sve do ožujka 2015. godine.

Najavljena radionica će se održati u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci