15 pro 2014

OBAVIJEST O OTVORENOM NATJEČAJU „JAČANJE SOCIJALNOG DIJALOGA – FAZA II“

Obavještavamo Vas da je otvoren natječaj „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II” u okviru Operativnog programa za Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Europski socijalni fond.

Navedeni poziv za dostavu projektnih prijedloga je otvoren 12. prosinca 2014. godine do 12. veljače 2015. godine. Potencijalni prijavitelji su javna tijela (ministarstva i agencije), jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije te sindikati.

Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj te razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta svih razina organizacija socijalnih partnera. Specifični cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je povećati učinkovitost i održivost dijaloga između hrvatskih socijalnih partnera, kao i poboljšati organizacijske sposobnosti s naglaskom na pozitivan doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima socijalnog dijaloga.

Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 18.118.000,00 HRK. Najniži iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 400.000 HRK, a najveći 2.250,00 HRK.

Za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II” održat će se i dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje, a točan datum radionica bit će objavljen uskoro.

Cjelokupni tekst natječaja kao i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/113.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci